Githa van 't Westeinde

Githa.jpg

Mijn naam is Githa van ’t Westeinde en ben geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen te Aardenburg. Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam als osteopaat in het mooie praktijkcentrum Het Gemeentehuis. Op maandag ben ik altijd te vinden in het praktijkcentrum in Sint Laurens. Op andere dagen ben ik werkzaam in Eede.

Als 14 jarig meisje kwam ik met rugklachten in aanraking met osteopathie. Sindsdien was ik onder de indruk van dit mooie en bijzondere beroep en was mijn doel gesteld. Ik word Osteopaat.
Zo ben ik dan ook na het behalen van mijn diploma Fysiotherapie (Bachelor of Science in Physical Therapy) vrij snel gestart met de 5 jarige opleiding Osteopathie aan het IAO in Gent. 
Na het behalen van een Merit voor mijn wetenschappelijk artikel: de invloed van een zachte release techniek (postitional release technique) ter hoogte van de thoracale wervelkolom op de hartritmevariabiliteit (HRV) en het behalen van het eindexamen voor de internationale jury ben ik in 2010 afgestudeerd en sindsdien werkzaam als osteopaat D.O.- MRO.

 
 

In osteopathie heb ik mijn passie gevonden. Iedere dag is weer een feestje dit mooie en bijzondere beroep te mogen uitoefenen. Dit doe ik dan ook met heel veel inzet, plezier en met een persoonlijke benadering.  Het mooie van het vak is dat de patiënt als een geheel van top tot teen wordt onderzocht en behandeld. Het zoeken naar de oorzaak van de klacht is wat het beroep iedere dag weer zo leuk en uitdagend maakt. Elke patiënt is anders, elke klacht is anders. 

Ieder jaar volg ik meerdere postgraduaat cursussen om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het beroep. Daarbij vind ik het behandelen van baby's en kinderen ontzettend leuk. Denk hierbij aan huilbaby's, reflux, voorkeurshouding, problemen in de ontwikkeling, leer- en gedragsproblematiek.

Naast osteopaat ben ik moeder van 2 lieve cuties waar ik ontzettend van geniet. Daarnaast zijn de zee, duinen en bergen een echte trekpleisters voor mij. Samen lekker wandelen, kiten, skiën en snowboarden maar ook reizen, mooie plekken ontdekken en cultuur snuiven doe ik heel erg graag.

Heel graag tot ziens in het praktijkcentrum.

When we take good care of our body, our body takes good care of us