Karen Buysse

Karen.jpg

Ik ben Karen Buysse, afkomstig uit West-Zeeuws Vlaanderen. Geboren en getogen in IJzendijke. Voor mij is dit de ideale streek om tot rust te komen en mijn sporten te beoefenen: hardlopen, fietsen en zwemmen in de zee. 

Deze drang naar sport en de interesse in het menselijk lichaam, gezondheid en beweging heb ik al mijn hele leven. Ik startte dan ook heel bewust met de opleiding tot fysiotherapeut in Breda. Maar tijdens de opleiding ontdekte ik dat fysiotherapie toch niet volledig aansloot bij mijn kijk op het lichaam en zijn beweging, er ontbrak iets... 

 
 

In mijn laatste jaar van de opleiding kwam ik in contact met de osteopathie. Dit was wat ik zocht! De holistische visie, het lichaam benaderen als één geheel waarbij het spier- en skeletstelsel ten dienste staat van het orgaansysteem en het zenuwstelsel. In deze kijk kon ik me helemaal vinden.

In juni 2016 heb ik dan ook de 5-jarige deeltijd opleiding tot osteopaat afgerond en ben ik met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk te Kloosterzande en bij Osteopathiepraktijk Kees Koole te Sint Laurens.

Ik ben aanwezig op woensdag en donderdag.