Kees Koole

Kees Koole.jpg

Na het behalen van het diploma fysiotherapie, ben ik al vrij snel begonnen met de parttime opleiding tot osteopaat in Antwerpen. Sinds mei 2000 ben ik werkzaam als osteopaat. Nog in datzelfde jaar ben ik gestart met de Cursus Geïntegreerde Technieken van Frank de Bakker uit Eede. De geïntegreerde technieken hebben ervoor gezorgd dat al de losse onderdelen uit de basisopleiding osteopathie als een geheel in elkaar passen. 

 
 

Na een aantal jaren intensief gewerkt te hebben met deze technieken, kwam de vraag om mee te helpen met het opzetten van deze cursus in Duitsland. Sinds 2010 ben ik, naast mijn werkzaamheden in de praktijk, ook docent Geïntegreerde Technieken in Keulen en München.

In de tussentijd groeide de praktijk door. In 2008 zijn we verhuisd naar de Noordweg om daar Praktijkcentrum Het Gemeentehuis te starten. In dit prachtige pand was voldoende ruimte om te groeien. Inmiddels werk ik hier samen met drie osteopaten. De kracht van deze samenwerking is om onze kennis en ervaring met elkaar te delen, elkaar te inspireren en zo tot nog betere behandelresultaten te komen.

Als osteopaat ben ik op zoek naar de vitaliteit en gezondheid van mensen en stimuleer ik de embryologische bewegingen die nog steeds aanwezig zijn, ook bij volwassenen. Deze voorkeursrotaties help ik herstellen om zo het lichaam zijn vitaliteit te laten behouden.